«

»

Latvijas Čempionāts standartdejās un latīņamerikas dejās 2022

Nedēļas nogalē, divu dienu garumā no 19.-20. martam Valmieras Olimpiskajā centrā norisinājās Latvijas čempionāts standartdejās un latīņamerikas dejās 2022. Kā arī svētdien šo sacensību ietvaros notika Latvijas meistarsacīkstes.

Sestdien savas pirmās sporta deju sacensības aizvadīja Meiteņu solo grupas dejotājas Kristena un Rūta. Abas dejotājas dejoja Meiteņu solo 2013.gads un jaunākas 2 dejas sacensībās un abas izcīnīja 1. vietas.

Iesācēju grupas dejotāji Roberts un Emīlija sestdien startējot Iesācēji 2010.gads un jaunāki 2.-3.līmenis 4 dejas sacensībās pārliecinoši izcīnīja 1.vietu.

Iesācēju grupas dejotāji Sendijs un Elvita sestdien startējot Iesācēji 2010.gads un jaunāki 2.-3.līmenis 4 dejas sacensībās arī izcīnīja 1.vietu.

Savas pirmās sacensības kā Juniori I grupas dejotāji aizvadīja Aleksis un Julianna. Pāris startēja Juniori I E4 klases sacensībās, kur no pusfināla iekļūstot finālā izcīnīja 5. vietu.

Svētdien dejoja Bērni II E4 klases dejotāji Ņikita un Ieva. Pāris piedalījās Bērni E4 meistarsacīkstēs, kur izcīnīja 6.vietu.

Juniori I E4 klases dejotāji Tomass un Grēta, startējot Juniori I 6 dejas meistarsacīkstēs izcīnīja 11. vietu.