«

»

Latvijas čempionāts standartdejās 2020

Sestdien, 19. septembrī Valmierā Vidzemes olimpiskajā centrā Latvijas sporta deju pasaule pēc ilgāka pārtraukuma atsāk sporta deju sacensības. 

Šīs sezonas pirmās sacensības ir arī pavasarī nenotikušā standartdeju čempionāta sacensības. Šo sacensību ietvaros Iesācēju grupās un Bērni II E4 Latvijas Kausa izcīņas posmā startēja vairāki Zīles kluba dejotāju pāri.

Iesācēju grupā 2011.gads un jaunāki 1.-2.līmenis 3 dejas dejoja Sendijs un Elvita, Roberts un Emīlija un Robins un Sintija. Visi pāri izcīnīja 1. vietas.

Iesācēju grupā 2009.gads un jaunāki 2.-3.līmenis 4 dejas dejoja Aleksis un Julianna Keita. Pāris izcīnīja 2.vietu.

Bērni II E4 klases dejotāji Reinis un Aleksandra startēja Bērni II E4 Latvijas kausa izcīņas posma sacensībās, kur pāris paliekot ceturtdaļfinālā ierindojās dalītā 14.-15. vietā. 

Bērni II E4 klases dejotāji Tomass un Jekaterina startējot Bērni II E4 Latvijas kausa izcīņas posma sacensībās aizvadīja savas pirmās kopīgās sacensības. Pāris no ceturtdaļfināla iekļūstot pusfinālā izcīnīja dalītu 9.-11.vietu.

Sveicam visus pārus ar veiksmīgu jaunās sporta deju sezonas sākumu! Novēlam izturību un dejotprieku visas sezonas garumā!

Vairāk bildes fotogalerijā.