«

»

Jaunmārupe 2019

Nedēļas nogalē divu dienu garumā, 18.-19. maijā, Jaunmārupes sākumskolā norisinājās sporta deju sacensības Jaunmarupe 2019.

Sestdien uz sacensībām devās Iesācēju grupas dejotāji Reinis un Aleksandra. Pāris dejoja Iesācēji 2010.gads un jaunāki 2.-3.līmenis 4dejas sacensībās, kur izcīnīja 2. vietu.

Svētdien sacensībās startēja Iesācēju grupas dejotāji Mārtiņš un Jekaterina. Pāris piedalījās Iesācēji 2009. gads un jaunāki 2.-3. līmenis 4 dejas sacensībās, kur izcīnīja 1. vietu. Ar šīm sacensībām pāris sasniedza nepieciešamo punktu skaitu pārejai uz E4 kvalifikācijas klasi. Skaists sezonas noslēgums! Apsveicam!

Iesācēji 2011.gads un jaunāki 1.-2.līmenis 3 dejas sacensībās dejoja Roberts un Samanta, izcīnot 1. vietu, Robins ar Sintiju, Žans ar Juliannu un Kristiāns ar Melāniju izcīnot 2. vietas.

Juniori I E6 klases dejotāji Krišjanis un Beatrise startēja Juniori I E6 Latvijas kausa posma sacensībās, kuras sākās ar astotdaļfinālu. Pāris izcīnīja 24. vietu.

Abas dienas uz šīm sacensībām devās Jauniešu grupas pāris Marks un Evelīna. Sestdien pāris startēja Jauniešu ST Latvijas reitinga sacensībās, kur paliekot ceturtdaļfinālā, izcīnīja 13. vietu, savukārt svētdien startējot Jauniešu LA Latvijas reitinga sacensībās, paliekot pusfinālā izcīnīja 7. vietu.

Sveicam visus pārus ar izcīnītajām vietām!

1 ping

Komentāri ir bloķēti.