«

»

Dīvas kauss 2018

Svētdien, 8. aprīlī Valmierā, Valmieras kultūras centrā norisinājās sporta deju sacensības Dīvas kauss 2018.

Šajās sacensībās rīta 1. daļā piedalījās divi SDK “Zīle” deju pāri Mārtiņš ar Jekaterinu un Ričards ar Beatrisi. Dejotāji ar ļoti labu sniegumu dejoja 1.-2. klašu audzēkņu grupas skatē.

Rīta 2. daļā bija Meiteņu solo sacensības. Keita, startējot meiteņu solo 2009.g.dz. un jaunākas 3 dejas sacensībās, izcīnīja 1. vietu. Savukārt Līva un Justīne, startējot meiteņu solo 2008.g.dz. un jaunākas 4 dejas sacensībās, abas izcīnīja 2. vietas.

Dienas 1. daļā dejoja Iesācēju grupas dejotāji Reinis un Aleksandra. Pāris piedalījās Iesācēji 2009.g.dz. un jaunāki 1.-2. līmenis 3 dejas sacensībās un izcīnīja absolūto 1. vietu.

Dienas 2. daļā startēja Bērni I E4 klases dejotāji Marats un Paula. Pāris piedalījās Bērni E4 sacensībās, kur no pusfināla iekļūstot finālā, izcīnīja 7. vietu.

Jauniešu grupas dejotāji Marks un Evelīna startēja Jaunieši+Pieaugušie C+B ST sacensībās, kur no pusfināla iekļūstot finālā izcīnīja 1. vietu.

Vakara daļā savas sacensības aizvadīja Juniori I E6 klašu dejotāji Edvards ar Tifāniju un Krišjānis ar Patrīciju. Pāri piedalījās Juniori I+II E4+E6 klases sacensībās, kur no pusfināla abi pāri iekļūst finālā. Dejojot finālā Edvards un Tifānija izcīna 3. vietu, savukārt Krišjānis un Patrīcija iegūst 5. vietu.

Sveicam visus dejotājus ar sasniegtajiem rezultātiem!